Om oss

Välkommen till en pålitlig vårdbemanning som förser sjukvården med kompetent personal. På LäkarLeasing har våra visioner tydliga redan från början – Att bli störst inom vår bransch att rekrytera och hyra ut konsulter inom sjukvården.

Sveriges största vårdbemanning sedan 2005

LäkarLeasing grundades år 2005 för att möta det ständigt växande behovet av läkare som kunde ta sig an konsultuppdrag inom sjukvården. Med åren växte vi och under 2011 började vi även rekrytera sjuksköterskor för att bli ett bemanningsföretag för sjuksköterskor.

Idag är LäkarLeasing det största och ledande företaget inom vårdbemanning. Vi förser privata och offentliga vårdgivare med kompetent personal över hela Sverige. Vi är stolta över att vi varje vecka förser den svenska sjukvården med över 400 läkare och sjuksköterskor.

Rätt kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle

Vår vårdbemanning finns till för både sjukvårdspersonal och vårdgivare för ett smidigt utbyte av tjänster och kompetens. Vår målsättning är att förse den svenska sjukvården med rätt kompetens, på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi genomgår noggranna kontroller när vi rekryterar läkare och sjuksköterskor så att våra konsulter hittar jobb inom vården på egna villkor.

Du är välkommen att kontakta oss på LäkarLeasing för att veta mer om vår kvalitativa vårdbemanning. Vi erbjuder korta och längre konsultuppdrag för läkare och sjuksköterskor.