vårdbemanning-sverige-läkarleasing

Sjuksköterska

Den svenska sjukvården är en av de bästa i världen och det är tack vara dig som sjuksköterska som vi har god hälsa och tillgång till bra sjukvård. Om du letar jobb inom vården men inte vill bli anställd av en vårdcentral, kommun eller landsting kanske konsultyrket är något för dig. Du får förmånliga villkor, bättre lön som sjuksköterska via vår vårdbemanning och möjlighet att välja dina uppdrag.

Bemanningsföretag för sjuksköterskor

Behovet av kompetenta och erfarna sjuksköterskor är stor inom den svenska sjukvården. Det kan handla om att täcka upp en vårdcentral med kort varsel, vid exempelvis sjukdom eller att arbeta som konsultsjuksköterska under en längre period för att hantera ett ökat behov av personal i en stad. Oavsett vad du som sjuksköterska är ute efter har vi ett konsultuppdrag för dig.

Via vår vårdbemanning har du möjlighet att styra dina arbetstider som det passar dig. Du bestämmer när, var och hur och låter våra handläggare sköta resten. Vi är stolta över att förse Sveriges sjukvård med rätt personal på rätt plats. Med vår hjälp kan vi förmedla jobb inom vården som uppfyller dina önskemål som sjuksköterska. Du kommer då arbeta som konsult inom sjukvården vilket innebär att du är rekryterad av oss men sedan uthyrd till olika vårdgivare.

Skräddarsydda villkor för sjuksköterskor

Det är både fördelaktigt och skönt att kunna styra dina arbetstider utifrån vad som passar dig. Som sjuksköterska är du eftertraktad på arbetsmarknaden och med hjälp av vårt bemanningsföretag kan vi hitta och matcha dina kompetenser med rätt vårdgivare. Som en kvalitativ vårdbemanning är vi även stolta över att erbjuda dig skräddarsydda villkor som sjuksköterska. Blir du anställd via oss anpassar vi villkoren efter konsultuppdragets upplägg och vad du har behov av. Du kan helt enkelt styra väldigt mycket genom att bli konsultsjuksköterska.

Som bemanningsföretag för sjuksköterskor har vi självklart fler förmåner som skapar trygghet och säkerhet för dig som konsult.

  • Som sjuksköterska får du tjänstepension
  • Som konsult får du semesterersättning
  • Som konsult får du sjuklön
  • Som konsult är du ansvarsförsäkrad och olycksfallsförsäkrad

Jag har kommit fram till att jag helst vill arbeta för LäkarLeasing då det är seriöst, tryggt och säkert ur flera aspekter.

Carina, arbetar som sjuksköterska

Bra lön som sjuksköterska – bli konsult

Du som sjuksköterska gör ett fantastiskt arbete som dagligen bidrar till ett friskt och hälsosamt land. Denna kompetens ska självklart belönas. Om du som sjuksköterska blir konsult och arbetar via vår vårdbemanning får du en hög ersättning för att jobba inom vården. Vi kan även skryta med att den lön som sjuksköterska du får av oss är betydligt högre än om du är anställd av sjukvården i kommun eller landsting. Du får din lön som konsult senast tio dagar efter avslutad arbetsvecka.

Det finns en anledning till att vi är den största vårdbemanningen. Vi tar hand om våra konsulter inom sjukvården och ger dig som sjuksköterska förmånliga villkor, förmåner och bra lön som sjuksköterska. Vi skräddarsyr allt för dig vilket innebär att det är dina erfarenheter, kompetenser och specialistområden som styr den lön du kan få som konsult. Din ersättning som konsultsjuksköterska varierar och baserar utifrån ett flertal aspekter.

  • Din kompetens inom ditt specifika område.
  • Din erfarenhet som sjuksköterska.
  • De villkor du vill ha inför varje konsultuppdrag.
  • Uppdragets omfattning och längd
  • Eventuella rese- och boendekostnader.
  • Den vårdgivare och vårdcentral du kommer arbeta hos.

Vi förstår att lönen är lika viktigt som din trivsel hos vår vårdbemanning. Därför är du välkommen att kontakta oss om du har frågor om den lön för sjuksköterskor vi kan erbjuda via vårt bemanningsföretag för sjuksköterskor.

Bli konsult inom sjukvård – Styr din arbetstid

Som sjuksköterska har du den behörighet, kompetens och kunskap som behövs inom vården. Vi är ett specialiserat bemanningsföretag för sjuksköterskor där vi dagligen förmedlar konsultuppdrag i olika omfattning. Vår vårdbemanning kan förse privata och offentliga vårdgivare, sjukhus och vårdcentraler med sjuksköterskor i hela Sverige. Om du som sjuksköterska vill arbeta som konsult har du stora möjligheter att styra över din arbetstid. Via vårt egna system kan du anmäla ditt intresse att bli en del av vårt rekryteringsföretag inom sjukvård, få en tydlig överblick över tillgängliga uppdrag samt se vilka uppdrag du tackat ja till.

Våra handläggare arbetar dagligen med att ta in uppdragsförfrågningar från olika vårdgivare i Sverige. Det kan röra sig om privata eller offentliga vårdcentraler, sjukhus och vårdgivare som är i behov av sjuksköterskor i olika stor omfattning. Då du som konsult styr din arbetstid, hur mycket du vill arbeta och var du vill arbeta är vårt bemanningsföretag anpassat för dig. Som sjuksköterska utgår du från dina önskemål när du anmäler ditt intresse för ett konsultuppdrag och det är du som väljer vilka du vill tacka ja till.

Skicka intresseanmälan för att bli konsult som sjuksköterska

Du är mer än välkommen att skicka en intresseanmälan till vårt bemanningsföretag för sjuksköterskor. Vår vårdbemanning fokuserar på att förse vårdgivare med rätt kompetens för att täcka det aktuella behovet av personal inom vården. Våra handläggare är noga med att matcha dina kompetenser som sjuksköterska med de uppdrag vi har att erbjuda i dagsläget.

Om du som sjuksköterska vill arbeta utifrån dina villkor ska du bli konsult hos oss! Vi erbjuder hög ersättning och bra villkor för dig.